Skip to content

Bazele Gazduirii Web

Dacă ați ați decis sau companie are nevoie de un site web, va trebui să achiziționeze servicii de gazduire web de la o companie de hosting. Există multe companii de web-hosting diferite de a alege de la, și pot fi găsite cu ușurință pe internet. Dacă faci o căutare rapidă pentru ei, în orice motor de căutare, veți găsi că există aproape prea multe pentru a conta. Alegerea compania care este potrivit pentru tine poate fi o experiență chinuitoare, dar există cu adevărat doar câteva lucruri de bază să ia în considerare.

Primul factor să ia în considerare atunci când aleg o companie de web hosting este cât de mult spațiu le va da pentru contul dumneavoastră. Dacă aveți doar doriți o singură pagină de pe Internet cu puțin sau deloc grafica, puteți obține de la achizitionarea unui cont cu cea mai mică cantitate de spațiu disponibil. Cu toate acestea, dacă sunteți de planificare pentru a crea un site complet de e-commerce cu mai multe pagini și notele de comandă, va trebui să vă asigurați că aveți spațiu de server suficient pentru a sprijini întreaga operațiune.

best-web-hosting

Înainte de a semna contractul de web-hosting, va trebui mai întâi să aleagă și să cumpere un nume de domeniu. Deși multe dintre numele pe care ar putea să doriți sunt deja luate, puteți găsi de multe ori unul care se potrivește nevoilor dumneavoastră, mai ales dacă aveți de creatie cu ea. De exemplu, în cazul în care afacerea dumneavoastră se numește carduri pentru tine și că numele de domeniu este deja luată, puteți lua în considerare alegerea mai multe carduri pentru tine sau carduri pentru tine azi. Posibilitățile sunt infinite, și cu un pic de gândire, va fi capabil să se gândească la un nume de domeniu vioi.

Puteți achiziționa de multe ori un nume de domeniu prin intermediul companiei dvs. de găzduire web, sau puteți achiziționa prin intermediul unui nume de domeniu privat comerciant. Aceste companii sunt foarte usor de gasit. De multe ori, dacă tastați numele domeniului pe care doriți într-un motor de căutare, un vânzător nume de domeniu va apărea dacă numele nu este deja luată. Puteți achiziționa un nume de domeniu pentru un an, la un moment dat, sau de mai mulți ani, în funcție de cât de mult doriți să investească la get-go.

Odată ce aveți un nume de domeniu, va trebui să creați un site web pentru a pune pe Internet, desigur. Există multe do-it-yourself programe de web design, care sunt destul de ușor de utilizat. Software ca FrontPage face web design un cut și paste, completați moale gol de afacere. Cu toate acestea, dacă doriți un aspect mai profesionist, puteți folosi programe cum ar fi Dreamweaver sau Image Ready pentru a face site-urile. Există întotdeauna web designeri independenți caută de lucru, care sunt gata să-și asume cauza dumneavoastră dacă nu sunt suficient de savvy să o faci singur.

Companii de gazduire web da parolele pentru a permite accesul spațiu pe serverele lor. Puteți încărca fișiere și pagini folosind propriile programe de interfata, sau puteți utiliza instrumentele de încărcare construit în programul dvs. de web design. Odată ce ați încărca o pagină, este important să vă asigurați că arată corect pe o varietate de browsere web. Deoarece fiecare browser interpretează diferit de informații, aveți dreptul să executați în probleme dacă vă construi un site in timp ce doar o previzualizare în Internet Explorer. Există de multe ori probleme de compatibilitate între Safari si Mozilla browserele care distorsionează tabele site-ului și imagini.

Cu toate acestea, odată ce ați lucra kinks și de a crea un site excelent, tot ce trebuie să faceți este să plătească facturile de web hosting, și site-ul dvs. va fi disponibil pentru toată lumea să vadă. Companii de gazduire web oferă, de obicei opțiuni privind planurile de plata. Puteți plăti pentru un an, la un moment dat, sau puteți lunar sau trimestrial pentru a menține locul pe World Wide Web.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *